Wie zijn wij?

Het bewonersoverleg BOBAH bestaat uit de volgende personen:

Naam Functie email adres wijk
Theo Roche voorzitter voorzitter@bobah.nl ;
tel.: 0499-399142
Oirschotseweg/Dijkstraten
Esther de Vaan secretaris secretaris@bobah.nl Aarle
Josť de Bresser webmaster webmaster@bobah.nl Aarle
Jan Giesen penningmeester penningmeester@bobah.nl  Heikant
Rob de Vries Bestuurslid RobdeVries@bobah.nl Aarle
Ad Schellekens Bestuurslid AdSchellekens@bobah.nl Heikant
Laura van Haandel Bestuurslid laura@bobah.nl Steegsche Velden
Mark van Kemenade Bestuurslid mark@bobah.nl Steegsche Velden
Peter Berkers Bestuurslid peter@bobah.nl Dijkstraten
Harald Kleverwal Bestuurslid Harald@bobah.nl Dijkstraten

 

Vnlr: Esther, Willemien, Theo, Laura, Jan, Rob, Josť, Mark, Ad (zittend)
 

Hieronder kunt u meer lezen over de bestuursleden en hun motieven

Jose de Bresser Bestuurslid sinds 2010.
Omdat er al enkele jaren geen officiele vertegenwoordiging van het buitengebied was hebben Frans Smeding, Lieke de Groot, Rob de Vires en ik het nieuwe bewonersoverleg opgericht. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan een fijne (en wat mij betreft ook groene ) leefomgeving
 
Rob de Vries Bestuurslid sinds 2010.
Jan Giessen Jan is als nieuw lid toegetreden tot het  bewonersoverleg in maart 2012.
Jan werkte als dierenarts en kent veel bewoners persoonlijk.
 
Wilhelmien Leijten Bestuurslid sinds 2012. Mijn naam is Wilhelmien Leijten ik ben getrouwd met Peter Leijten en samen hebben wij 2 kinderen  Perry en Willeke. Ik werk in onze perkplantenkwekerij aan de Broekstraat 11 in het voorjaar kweken wij perkplanten en in december houden wij 2 weekenden een kerstmarkt in de kas. Het lidmaatschap bij de Bobah heb ik op me genomen omdat het BO er is voor onze gemeenschap en ik zo mijn steentje bij wil dragen in onze buurt.
 
Theo Roche Bestuurslid sinds 2013.
Mijn naam is Theo Roche en zit vanaf 2013 in het bestuur van BOBAH, en vanaf 2015 heb ik Frans Smeding opgevolgd als voorzitter van de BOBAH. Ik ben een echte Bestenaar en ken Aarle en Den Heikant al mijn hele leven, daarom vind ik het zinvol om mijn steentje bij te dragen voor een goed woon en leefklimaat in dit mooie deel van Best.
 
Ad Schellekens Bestuurslid sinds 2014.
Mijn naam is Ad Schellekens , samen met mijn vrouw Josť sinds oktober 1993 wonend in de Heikant op de rand van het buitengebied. Een plek waar onze 3 kinderen met veel plezier zijn opgegroeid.

Ik ben geboren in 1958 en al vanaf 1976 werkzaam op architectenbureaus, op het moment bij Compen Architecten Eindhoven (www.compen.nl) Aangezien de nieuwe ontwikkelingen van Best, maar vooral het mooie buitengebied, me nauw aan het hart liggen ben ik graag op de hoogte van de gemeentelijke planontwikkelingen en wat hierover leeft bij de bewoners in de Heikant/Aarle.

Het verzoek van medebewoners vanuit de Broekstraat om zitting te nemen in het bewonersoverleg heb ik aangegrepen zodat ik als intermediair misschien iets kan betekenen voor zowel de gemeente als de buurtgenoten.
 
Laura van Haandel Bestuurslid sinds 2017.
4 jaar geleden ben ik in de Steegsche Velden komen wonen. Hier woon ik met veel plezier.
Josť heeft mij gevraagd of ik wilde deelnemen aan het bewonersoverleg. Aangezien de Steegsche Velden een wijk in aanbouw is, valt de Steegsche Velden onder het bewonersoverleg buitengebied Aarle Heikant.
Ik heb nu een aantal bijeenkomsten bijgewoond en deze zijn mij tot nu toe goed bevallen.

 
Esther de Vaan Bestuurslid sinds 2017.
Inmiddels woon ik samen met mijn gezin alweer 4 jaar met veel plezier in Dijkstraten. Als eerste nieuwe bewoners in de wijk hebben we alle ontwikkelingen op de voet kunnen volgen. Nog steeds is er veel beweging in de wijk en dit heeft mij er onder andere toe doen bewegen me vanaf de zomer 2017 aan te sluiten als secretaris van de Bobah.
Mark van Kemenade Bestuurslid sinds 2017.